Kvalitetskrav

Alle produktsegmenter behandles under mottoet ” Osmo in form und farbe”. Gjennom dette står ”form” for det tekniske og estetiske uttrykket, mens ”farbe” står for overflatebehandling ogdesignuttrykk med økologiske og naturlige overflatebehandlinger. Bak hvert Osmo produkt ligger allvår erfaring og lidenskap til Naturprodukter i tre, ferdig bearbeidet og overflatebehandlet,tilpasset kundenes ønsker og behov etter det høyeste krav til kvalitet og funksjonalitet.

For treprodukter
Kravene og funksjonene vi har til de ferdige produktene skapes gjennom vårespesifikke krav til råstoffkvalitet.
For alle produktgrupper,- gulv- vegg- tak- fassade og hage finner vi det beste råstoffet somer å kjøpe gjennom den strengeste kvalitetskontroll. 

For overflatebehandlingsprodukter
Osmo produserer en komplett videreforedlingskjede med produkter, utviklet  av vår egenproduktutviklingsavdeling, og satt i produksjon i vår egen fabrikk foroverflatebehandlingsprodukter.
Våre produkter for overflatebehandling er basert på naturlige oljer og vokser. Råstoffeneblir videreforedlet og renset hos oss slik at de ikke er skadelige for verken mennesker, dyr ellerplanter.

Alle fargepigmenter som benyttes har opprinnelse fra næringsmiddelindustrien og bearbeidesslik at produktene blir enkle å benytte for brukerne. For noen av produktene må det benyttesløsemidler for å gjøre funksjonene i produktene enda bedre. Der dette benyttes er dette i småmengder og det benyttes dearomatisert petroleum sprit, renhetsnivået på disse er innenfor kravenetil Europeisk norm for farmasiprodukter.

Osmo benytter også disse produktene i sin egen produksjon av ferdig overflatebehandlede gulv,paneler, kledning og hageprodukter osv.

  Til toppen av siden
Osmo Holz und Color
GmbH & Co. KG
Affhüppen Esch 12
D-48231 Warendorf
Postfach 110161
D-48203 Warendorf
Telefon 02581/922-100
Telefax 02581/922-200
Email: info@osmo.de
Internet: www.osmo.de
Startside   |   Firma   |   Kontakt   |   Forord   |   Betingelser   |