Forord

Velkommen til Osmo Scandinavia sin internett side


Vennligst bemerk betingelsen for bruk av våre internett sider:

Bruk og videre benyttelse av innholdet på våre sider:
Våre internett sider, innholdet, layout og struktur er copyright og merkevare beskyttet. Varemerker eller copyright merker må ikke fjernes på dokumenter. For kopiering, distribuering eller overførsel til 3 part,eller adopsjon til annen internettside av våre sider, eller annen bruk av denne layout, tekst og bilder eller annen del av programvaren, delvis eller i sin helhet, rett kopiert eller modifisert er kun lovlig etter skriftlig avtale med Osmo Holz und Color GmbH & Co. KG. For ikke kommersiell bruk kan infoen benyttes innefor internasjonale lover for Copyrights og Varemerker.

Innehold/ informasjon:
Osmo Holz und Color GmbH & Co. KG, samt fra 3 part som vi gir informasjon fra/ om, kan det ikke til enhver tid garanteres at den siste tilgjengelige og totalt korrekte informasjon er oppdatert. Fra 3 part er dette noe vi ikke har 100% tilgang til selv. Osmo kan gjennom dette ikke holdes ansvarlig på noen måte for bruk eller distribusjon av slik informasjon eller ev. skade som relaterer seg til bruk eller distribusjon av slik informasjon.

Personvern:
I tilfeller der der det blir gitt oss personlig informasjon, vil denne bli behandlet ihht. Data Protection Act. Data gitt oss via våre kontaktformulaer blir sendt oss direkte og blir behandlet til formålets behov og slettet deretter. Dataene blir ikke benyttet til annet eller videreformidlet til 3 person. Vennligst bemerk at vi ikke kan tilby kryptering av informasjon og meldinger pr dags dato. Om du har konfidensiell informasjon, vennligst send dette til oss pr post.

Rettigheter:
Alle nivåer om videre link til/ av våre internett sider, ( Deep-links/ Img-links ), må godkjennes av oss på forhånd med skriftlig avtale. Vi er ikke ansvarlig for noe innehold for sider som er linket til våre sider.
Osmo Holz und Color GmbH & Co. KG er ikke ansvarlige for noen websider som er henvist til oss via hyperlink. Vi kan ikke hefte for, tar intet ansvar for ev informasjon gitt på sider linket til oss. Vi kan derfor heller ikke ansvare for at disse sider er korrekt oppdatert, noe vi ikke heller har påvirkningsmulighet til.

osmo ®
Osmo Holz und Color GmbH & Co. KG

Affhüppen Esch 12 - D-48231 Warendorf
Postfach 110161    - D-48203 Warendorf
Telefon 02581/922-100 - Telefax 02581/922-200
Email: info@osmo.de - Internet: www.osmo.de

Kommanditgesellschaft mit Sitz in Warendorf, Reg.-Gericht Warendorf HRA 2451;
Komplementärin: JAW Holzindustrie Beteiligungsgesellschaft mbH mit Sitz in Warendorf,
Reg.-Gericht Warendorf HRB 1464

  Til toppen av siden
Osmo Holz und Color
GmbH & Co. KG
Affhüppen Esch 12
D-48231 Warendorf
Postfach 110161
D-48203 Warendorf
Telefon 02581/922-100
Telefax 02581/922-200
Email: info@osmo.de
Internet: www.osmo.de
Startside   |   Firma   |   Kontakt   |   Forord   |   Betingelser   |